تغيير جايگاه صنايع‌دستي مورد توجه دولت نهم است

پيمان فروزش در گفتگو با ميراث آريا (chtn) با بيان اين مطلب افزود: صنايع‌دستي مي‌توانست به عنوان نقطه اتکايي در اقتصاد غير نفتي تلقي شود اما هنوز زمان زيادي لازم است که اين باور به معرض ظهور برسد.

وي ادامه داد: توجه به صنايع‌دستي و جايگاه آن يکي از وظايف تعريف شده دولت نهم است تا بتوان به درستي صنايع‌دستي را به جهانيان معرفي کرد، هر چند که تاکنون در اين بخش ضعيف عمل کرده‌ايم و حتي خودمان هم نسبت به صنعت دستي کشورمان بيگانه هستيم.

نماينده مجلس با بيان اينکه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ايران در دنيا بي‌نظير است، گفت: هنرمندان اين عرصه با فقر دست و پنجه نرم مي‌کنند در حالي که در هر گوشه‌اي از دنيا به آنها بهايي ديگري داده مي‌شود.

فروزش با اشاره به اينکه با گسترش صنايع مصنوعي توجه به صنعت دستي رو به افزايش است، ادامه داد: اگر بتوانيم صنايع‌دستيمان را ثبت کنيم و گواهي ثبت بگيريم، هم توجه جهانيان را بيشتر به خود جلب کرده‌ و هم صنعت کپي مصنوعي را بي رونق کرده‌ايم.

وي افزود: ورود صنايع‌دستي کپي شده، فرصتي است که در اختيار ساير کشورها قرار مي‌گيرد در حالي که با جلوگيري از ورود کالاهاي غير استاندارد و مصنوعي، هم صنايع‌دستي سهم عمده‌اي در اقتصاد مي‌يابد و هم با ايجاد اشتغال بسياري از مشکلات بيکاري حل مي‌شود.

اين نماينده مجلس با تأکيد بر اينکه بخش مهمي از ارزان بودن کالاهاي دستي کشورهايي چون چين، پاکستان به سياست ةاي اقتصادي دولت‌هاي آنها باز مي‌گردد، گفت: اين کشورها بخاطر بالا بردن صادرات، توليدات خود را با قيمتي ارزان مي‌فروشند تا در کنار افزايش اشتغال، سود بيشتري کسب کند.

پيمان فروزش اظهار اميدواري کرد: با توجه به اينکه سال جديد سال نوآوري و شکوفايي است گام‌هاي بلندي در سازمان بخشيدن وضعيت صنايع‌دستي کشور به عنوان بخش مهم از هويت فرهنگي اين مرز و بوم برداشته شود.
/111



انتهای پیام/

کد خبر 1387011910